Hitta sidan nu!

Hitta rätt sida för den produkt eller tjänst du söker.

Golfweekend

För många företag innebär vår, sommar och höst en chans att knyta lite affärer på golfbanan. Att ta med såväl anställda som kunder på en golfweekend är ett perfekt sätt att kombinera konferenser och kundutbildningar med en hel del nöje också.

Det finns många golfbanor som erbjuder övernattning, men det absolut trevligaste är att ta in på en herrgård som samtidigt äger sin egen golfbana. Här kan det erbjudas allt från enstaka måltider i anslutning till golfandet till helpension i form av en golfweekend.

Genom åren har många nya avtal och affärer kunnat knytas under en 18-hålsrunda. Så att signera nya affärsuppgörelser på det 18:e hålet verkar således vara precis lika bra som ett traditionellt mötesrum, om inte ännu bättre.

Det senaste decenniet har många gårdar avvecklat sitt ordinarie lantbruk för att istället bygga golfbanor. Dessa banor har dock sällan hunnit växa till sig redan nu, utan bäst golf får man om man bokar in sin golfweekend på en sedan många år existerande golfbana. Det tar helt enkelt tid för gräset att sätta sig ordentligt och banan att växa ihop till att bli en enhet. Att bygga en helt ny 18 håls golfbana är inte heller något som görs i en handvändning. Ska detta sedan kompletteras med ett förstklassigt boende med bra rum och bra mat, då är det få som faktiskt har kompetensen.

Ett alldeles förträffligt exempel på ställe att förlägga sin golfweekend på är Knistad Herrgård som erbjuder allt från herrgårdsweekend till golfweekend, men också intensivkurser i allt från att ta grönt kort till jägarexamen. Rent geografiskt ligger dessutom Knistad på perfekt avstånd från många orter i Sverige, strax öster om Skövde, dit det är mer än enkelt att ta sig med tåg från såväl Stockholm som Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *