Hitta sidan nu!

Hitta rätt sida för den produkt eller tjänst du söker.

Hitta bra julklappar till golfare

Igår var det Black Friday – alla shoppars stora favoritdag. En dag då man får möjlighet att utan skrupler marknadsföra sina produkter i princip hur som helst. En dag då årets röda försäljningssiffror ska vändas till svarta. Den svarta fredagen är också dagen då julhandeln officiellt drar igång och nu börjar julklappstipsen hopa sig. Vi kommer troligen publicera många riktigt bra tips på julklappar här på hittasidan.nu och första målgruppen ut är golfare.

Vad köper man egentligen till sin golfande farsa? Vet man ingenting om golf, eller överhuvudtaget inte är intresserad av sporten, kan detta vara svårt att veta. Ett första tips är träningsutrustning, gärna för användning inomhus. Eftersom golfen har sin absoluta lågsäsong vid jul och nyår så är vanlig golfutrustning ingenting som kan användas på flera månader. En puttingmatta eller svingträningspåse däremot är en utmärkt julklapp som dessutom ligger i ett bra prisspann. För dig som har en högre budget skulle jag rekommendera en stilig golfklocka med gps. För fler tips och priser rekommenderas Out of Bounds julklappstips för golfare.

Ha en riktigt bra Första adventshelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *