Hitta sidan nu!

Hitta rätt sida för den produkt eller tjänst du söker.

Hitta din fotbollsresa hos BE Resor

I Sverige är det väldigt populärt att göra resor till fotbollsstäder runt om i Europa för att se Europas bästa fotboll på plats, tillsammans med en härlig semesterhelg. Många svenska fotbollsintresserade har ett favoritlag i någon av ligorna som man gärna passar på att se någon gång per säsong.

Ett företag som erbjuder den typen av paketresor som är mycket populära heter BE Resor och har sitt kontor i Jönköping. BE Resor har i många år sålt fotbollsresor till ligorna i Europa och kan med sin erfarenhet erbjuda dig en riktigt bra resa, där du vet att du utöver att få se en fotbollsmatch av högsta klass även får den bästa lösningen när det gäller både flyg och hotell.

Nou Camp

Nou Camp i Barcelona – ett populärt resmål för fotbollsresor.

Var spelas världens bästa fotboll?

Var världens bästa fotboll spelas kan naturligtvis diskuteras. Det finns fotbollslag i världsklass i många länder. Juventus i Italien, Bayern München och Dortmund i Tyskland och Barcelona och Real Madrid i Spanien. Men var världens bästa fotboll spelas är enligt många självklart. Eftersom alla lag är så pass bra i engelsk fotboll blir fotbollen mer jämn och mer eftertraktad att se på. Inga matcher är enkla vilket gör varje match spännande.

Världens bästa fotboll är alltså engelsk fotboll (i alla fall enligt undertecknad). I år förutspås det bli jämnare än någonsin i Premier League. Länge har några få lag varit helt överlägsna resterande, med några få undantag. Engelsk fotboll är känd över hela världen och de tv-avtal som klubbarna skriver är mycket mer jämnt fördelade än i andra ligor. Detta betyder att alla lag får mer pengar att handla för vilket leder till att även mindre klubbar i engelsk fotboll har råd att förstärka med riktigt bra spelare som kostar mer. Detta skapar en mer jämn liga och en bättre liga!

Och för dig som vill göra en fotbollsresa till just England för att se Premier League-fotboll rekommenderar vi dig alltså att vända dig till BE Resor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *