Hitta sidan nu!

Hitta rätt sida för den produkt eller tjänst du söker.

Handla herrmode online från Agassi.se

Antalet webbplatser som säljer kläder växer i stort sett för varje dag. Här på hittasidan.nu har vi tidigare rekommenderat ett par stycken, både när det gäller märkeskläder till kvinnor och märkeskläder till män. Vi ska fortsätta på det manliga spåret och berätta om en försäljare av herrmode som har blivit lite av en uppstickare på nätet.

Herrmode från Agassi.seDet handlar om herrmode på Agassi.se, en e-handel som har funnits sedan några år tillbaka men som har ännu längre erfarenhet som butik i Stockholm. Där finns Agassi både i Sollentuna och i Mörby Centrum i Danderyd och den traditionen har sedan tagits vidare även ut på internet. Agassi är specialister på herrmode och då framförallt när det gäller kläder från italienska märken. Bland paradnumren när det gäller italienska märken hos Agassi hittar vi Armani Jeans, Incotex, Eleventy, Sartoria Tramarossa och så givetvis de exklusiva accessoarerna från Silvio Fiorello. Utöver det italienska säljs dock även klassisker som Hugo Boss och Ralph Lauren samt de svenska storheterna Oscar Jacobson och Eton Shirts.

Något som gör Agassi till utmärkande i konkurrensen jämfört med många andra är den kundklubb som finns hos dem. En kundklubb är väl inget unikt, men den stora fördelen med att vara i Agassis kundklubb är de förmånliga rabatterna som erbjuds till den som är medlem. Det helt kostnadsfria medlemskapet ger rabatt på alla köp förutom rea och ger hela 25% rabatt för den som handlar för minst 40 000 kr på en gång. Med några skjortor från Eton, byxor från Incotex och ett par kostymer från Eleventy är du snart upp i 40 000 kr men kan då alltså dra hela 10 000 kr på ditt köp. För den som handlar för mindre summor ges även mindre rabatter från 5 000 kr och uppåt – förmånligt och bra att vara medlem i Agassis kundklubb.

Agassi genomgår dessutom just nu en del förbättringar på webbplatsen för att ännu bättre kunna ta emot dig som köpare av herrmode och för att tydligare utstråla sloganen “känsla och kvalitet sedan 1989” – även på webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *