Hitta sidan nu!

Hitta rätt sida för den produkt eller tjänst du söker.

Köp ekologisk hudvård med gratis hemleverans

Vi har tidigare berättat om djungeln av alla som säljer hudvårdsprodukter på nätet och hjälpt er att hitta rätt bland alla e-handlare. Nu ska vi tipsa om ytterligare en bra e-handel, som kanske krånglar till det ännu mer för en del men för en del är det precis vad ni har väntat på.

Då tänker vi framförallt på er som bor i Jönköpingsområdet, för ni har nämligen möjligheten att handla ekologisk hudvård direkt på nätet och få den personligen hemlevererad – helt utan kostnad! Och när vi skriver “personligen hemlevererad” så menar vi verkligen PERSONLIGEN, inte via Posten eller något annat fraktföretag. Vi pratar nämligen om Skogsro Spa, som håller till i Sandhem utanför Jönköping. Hos Skogsro Spa kan du dels njuta av en avkopplande spa-upplevelse i deras härliga spa, men du kan också handla ekologiska hudvårdsprodukter.

Hemleverans Skogsro Spa

Den gula lilla bilden som Skogsro Spa levererar till sina kunder i.

Framförallt är Skogsro Spa en av Sveriges största återförsäljare av märket Maria Åkerberg, som sedan starten har gjort sig känt för att använda sina naturliga och ekologiska råvaror. Skogsro Spa säljer fullsortiment av Maria Åkerberg och det innebär bland annat produkter för ansikte, kropp och hår med mera. Utöver Maria Åkerberg finns det andra märken inom samma områden och med samma höga krav på kvalitet och naturlighet.

Så var det då det där med hemleveransen, där Skogsro Spa verkligen skiljer sig från sina konkurrenter. För de som bor i närheten av Sandhem, det vill säga Jönköping eller Mullsjö Kommun finns nämligen möjligheten att få allt man handlar från Skogsro Spa hemkört med bil, direkt till dörren. Inga mellanhänder eller omständliga Post-företag som levererar till närmaste spelbutik. Allt detta görs alltså utan extra kostnad, oavsett för hur mycket eller lite du handlar för hos dem. Det är personligt och nära och när Skogsro Spa dessutom alltid skickar med något extra i paketet finns det gott om anledningar att handla all sin hudvård från just Skogsro Spa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *